4 redenen om met een taxi naar het vliegveld te gaan

23 februari 2021

Wanneer je voor vakantie of voor je werk met het vliegtuig reist, is er niets prettiger dan vooraf een transportservice te boeken. Maar het is ook fijn dat er een taxi voor klaar staat om je na een lange reis naar je hotel te brengen, of weer terug naar huis. Goed, het is misschien wel een beetje duurder dan het openbaar vervoer, maar het niveau van comfort en tijdbesparing dat het biedt, maakt het een goede rede om het te overwegen tijdens een reis. Laat staan het geld dat je bespaart dat je moet betalen om je eigen auto langdurig te parkeren bij een luchthaven!

 1. Een taxi is altijd 24/7 beschikbaar
  Het openbaar vervoer rijdt volgens een vast schema en bieden nergens 24/7 transportdiensten aan. Daarom worden luchthaventransfers steeds populairder voor ophaal- en wegbrengdiensten vanwege het reisgemak. Je kan op elk moment van de dag of nacht een luchthaventaxi boeken volgens jouw reisschema om van en naar luchthavens te reizen. Of je nu na middernacht reist of bij het eerste licht, airportservices staan op aanvraag tot jouw beschikking.
 2. Je hebt geen wachttijd!
  Het ergste van het openbaar vervoer is de wachttijd voordat je aan jouw reis begint. Je bent afhankelijk dienstroosters van de bus, tram, metro en trein. Dit gebeurt niet met vooraf geboekte taxi’s die je naar het vliegveld brengen, aangezien je niet hoeft te wachten. En als je vlucht landt, kan je contact opnemen met jouw chauffeur om je op te halen. Het bespaart je het zoeken naar privétaxi's of lokale vervoersdiensten buiten de luchthaven om jouw bestemming te bereiken.
 3. Je start je reis comfortabele
  Je kan er van uit gaan dat als je met een taxi naar een luchthaven gaat, je een comfortabele reis hebt van en naar de luchthaven. Geen gesjouw met je koffers, geen volle bussen en treinen. Wat een extra voordeel is, is dat je vooraf een taxi kan reserveren op basis van het aantal mensen dat met jou reist en hoeveel bagage je bij je hebt. Zo is voldoende ruimte voor iedereen. Je hebt de mogelijkheid om een taxi, busje of sedan te boeken op basis van uw persoonlijke voorkeuren om aan ieders verwachtingen te voldoen.
 4. Met de taxi reizen is veilig en betrouwbaar
  Taxibedrijven die luchthavenvervoer aanbieden beschikken over professionele lokale chauffeurs die de omgeving goed kennen. Ze komen op tijd om jou op te halen vanaf jouw locatie en zetten je volgens jouw schema af zonder te haasten tijdens jouw reis. Ze nemen de snelste en meest efficiënte route om veilig en snel een bestemming te bereiken. Bovendien hoef je jezelf met een professionele en lokale chauffeur geen zorgen te maken over de routes in een nieuwe stad; leun achterover en ontspan op weg naar jouw bestemming.

Twijfel je nog? Denk dan aan die rit met je eigen auto, het gesjouw met koffers, overvolle treinwagons, dure parkeerkosten. Is het dan niet heerlijk dat een taxi jou voor deur komt ophalen, je niet met je koffers hoeft te sjouwen, je alleen of met je eigen reisgezelschap in de taxi bent en geen parkeerkosten hebt? Ik weet wat ik zou kiezen, stressvrij naar de luchthaven op reis en uitgerust weer terug!

Maastricht Vervoer brengt en haalt u naar vrijwel ieder vliegveld!

Ontdek de mogelijkheden

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.