Een luchthaven taxi boeken!

08 juni 2022

Je bent toe aan ontspanning, even weg. Rust. Iedereen heeft een andere motivatie als het om de ideale vakantiebestemming gaat. Maar als je die gevonden hebt ga je je hotel of appartement boeken. En als het ver weg is natuurlijk ook een boeking bij voor een vlucht. Goed geregeld toch? Of vergeet je nog iets? Juist. Vervoer naar de luchthaven.

Hoe reis jij naar je bestemming?

Grappig, we willen (bijna) allemaal hetzelfde als het om vakantie gaat. Ontspanning. Maar voordat we weg kunnen gaan hebben we vaak de stress van het inpakken en... de reis naar het vliegveld. Waar ligt onze vertrekhal? Hoe komen we daar? En waar kunnen we het dichtste bij parkeren. Oh ja, parkeren. Hoeveel gaat dat nog extra kosten? Want vaak is dat nou niet bepaald de goedkoopste optie, vooral niet als je er voor langere tijd moet parkeren.

Vertrek naar je bestemming

Maar goed, ook dat heb je allemaal geregeld. En dan komt de dag van vertrek. Oh jee, file. Of de afslag gemist. Of wat dan ook. Maar genoeg om een hoop stress te krijgen uit angst dat je je vlucht gaat missen. Heerlijk ontspannen begin, niet dus.

En natuurlijk, je kan er altijd nog voor kiezen om met het openbaar vervoer naar het vliegveld te gaan. Maar wat als de trein vertraging heeft, of zelfs helemaal niet rijdt? Want de trein valt nogal regelmatig uit. En hoe lang ben je onderweg? Haal je je vlucht wel op tijd?

Gezellig, dat wel. Lunchpakketje mee en hoppa, in zo'n volle coupé tussen je medereizigers. Als je geluk hebt kan je zelfs zitten! En ach, dat overstappen met die paar koffers en tassen moet lukken. Want een beetje gesleep met bagage, dan kan iedereen, toch? Maar ja, soms moet je ook een tijdje wachten tot je aansluiting komt, is die trein vertraagd. Sta je daar, op zo'n winderig perron. En wat als die trein dan niet komt en je moet het laatste stuk met een bus? Succes!

Maar waarom niet kiezen voor een fijnere oplossing? Wat dacht je van opgehaald worden op een van te voren afgesproken tijdstip door een taxi? Geen gesleep met je bagage? Je niet druk te maken of je wel op tijd komt zodat je je vlucht haalt naar die o zo fijne vakantiebestemming? Je reist zo wel heel ontspannend!

Kies voor Luchthavenvervoer Limburg

Wij van Maastricht Vervoer weten het wel. Kies voor onze partner Luchthavenvervoer Limburg. Makkelijk toch! Want zij weten precies wat ze moeten doen om jou (en je gezelschap) zo comfortabel en snel als mogelijk op het vliegveld af te zetten. Voor de juiste gate! Het enige wat jij moet doen is die boeking maken naar de luchthaven.

Door simpelweg een taxi te nemen naar het vliegveld wordt je helemaal ontzorgd. En het is niet moeilijk om het te regelen. Wij durven bijna te wedden dat een hotel en vlucht boeken langer duurt en lastiger is! Want een taxi boeken naar een vliegveld doe je eenvoudig online, gewoon aan de keukentafel (of waar jij het liefste zit met je laptop of computer).

Jij hoeft alleen nog maar op het vliegveld in te checken, instappen in je vliegtuig en te vliegen naar jouw favoriete eindbestemming! En na je vakantie staan we bij aankomst weer op jou te wachten om je weer naar huis terug te brengen. Reizen maken we makkelijk!

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer?

We zetten, hoe origineel, alle voordelen van taxivervoer naar een vliegveld voor je op een rijtje:

 • eenvoudig online te boeken, zowel voor je heenreis als terugreis;
 • geen gesjouw met bagage of handbagage;
 • je wordt thuis opgehaald op de van te voren afgesproken tijd;
 • je wordt bij je vertrekhal afgezet;
 • taxibus is mogelijk bij grotere groepen;
 • geen luchthavenshuttle: we halen alleen jou en je gezelschap op!
 • goede service

Eenvoudig online reserveren van jouw airport taxi!

Onze taxiritten zijn eenvoudig online te reserveren. Geef de datum en tijdstip door, het aantal passagiers en naar welk vliegveld je gebracht moet worden en natuurlijk ook de retourdatum. Je ontvangt een bevestiging over hoe laat we je komen ophalen. Handig, want dan sta je ook niet te lang te wachten! Ook spreken we vooraf de ritprijs af, dus dat is ook gelijk duidelijk. Fijn toch! Wil je nu al boeken? Ga dan naar de site van Luchthavenvervoer Maastricht. Het is in een mum van tijd geregeld. En heb je nog vragen of specifieke wensen? Laat maar weten, dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen doen.

Oh ja, geef je ons jouw vluchtnummer door? Dan checken wij of je geen vertraging opgelopen hebt als we komen ophalen bij de luchthaven. Want ja, ook vliegtuigen zijn wel eens vertraagd. We wachten op jou bij de aankomsthal, meestal bij een meetingpoint.

boekingsite luchthavenvervoer

En nog een bijkomend voordeel: Luchthavenvervoer Limburg brengt jou naar bijna alle vliegvelden. In Nederland, Beglie, en Duitsland. Laten we voor het gemak alle luchthavens eens op een rijtje zetten voor je. En nee, dat doen we niet omdat we zo dol zijn op het maken van lijstjes, maar voor jou. Omdat het overzichtelijk is! Wij rijden naar de volgende vliegvelden:Amsterdam Schiphol

 • Maastricht Aachen Airport
 • Eindhoven Airport
 • Brussels Airport
 • Charleroi Airport
 • Luik Airport
 • Düsseldorf Airport
 • Frankfurt Airport
 • Köln Bonn Airport
 • Airport Weeze
 • Parijs Charles de Gaulle

Op vakantie gaan was nog nooit zo eenvoudig. En wij weten zeker dat jij de volgende keer dat je op vakantie gaat met het vliegtuig je weer samen met ons aan je reis begint! Tot snel bij Luchthavenvervoer Limburg!

Review Luchthavenvervoer Limburg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.