TEFAF Maastricht 24-30 juni 2022

16 juni 2022

The European Fine Art Fair

Van 24 tot 30 juni 2022 vind de meest bekende kunstbeurs van de wereld plaats in Maastricht, Limburg: TEFAF. Ontdek de oude meesters, moderne kunst, juwelen, antiek en kunstwerken. Vele kunsthandelaren zullen aanwezig zijn met hun mooiste en exclusieve kunst. Voor de kunstliefhebbers en verzamelaars is dit de kunst- en antiekbeurs van het jaar. De bezoekers komen vanuit de hele wereld.

Exclusief taxivervoer tijdens TEFAF

Laat je tijdens de TEFAF Maastricht vervoeren door het exclusieve vervoer van onze partner Maestax. Met de Vip Service van Maestax ben je verzekerd van exclusief taxivervoer.

Wij weten dat onze vips vervoerd willen worden op het hoogste niveau. Dit houdt in dat ze een vooruitstrevend en vooruitdenkend bedrijf willen met ervaring. Om die reden bieden wij hoog kwalitatief vervoer. Wij zorgen ervoor dat jij en/of jouw relaties veilig en op tijd op de gewenste plaats aanwezig zijn. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Boek nu je VIP taxi

Overnachten in Maastricht

Combineer je het bezoek aan de TEFAF met een overnachting in Maastricht? Of blijf je zelfs meerdere dagen? Verken dan onze mooie stad. Ontdek de rijke architectuur van het prachtige centrum en haar geschiedenis tijdens een mooie rondleiding. Proef de cultuur letterlijk bij een van de vele kleine delicatessenwinkels. Dompel je onder in de typische Maastrichtse sfeer bij de vele restaurants en cafés. Maar er is nog veel meer te ontdekken. Of neem eens een kijkje bij een expositie in een van de vele galerieën die Maastricht rijk is.

En als je weer naar je hotel gaat, dan neem je toch eenvoudig een taxi! Helemaal niet ingewikkeld, download onze handige taxi app en binnen 15 minuten komt er een taxi naar je toe!

Download de Taxi App Maastricht

vrijthof maastricht

Sightseeing per limousine

Geen zin om veel te lopen maar wil je toch graag meer zien van de Maastricht of de prachtige regio? Dan is dit een super leuk arrangement! Maak kennis met een aantal Limburgse steden en de leukste bezienswaardigheden. Hoe? Laat je rondrijden door onze limousines. En als je ergens wilt uitstappen om iets te gaan bekijken, geen probleem! Onze chauffeurs blijven graag op je wachten.

Boek een Sightseeing tour!

 Wij wensen jou een fijn verblijf in onze prachtige stad!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.